ΜΑΧΑΙΡΙ ΨΩΜΙΟΥ VALGOBBIA PAPERSTONE 23cm ΜΠΕΖ

Κωδ Προϊοντος: : 176.10013
24h.gif
Μαχαίρι Ψωμιού Valgobbia PaperStone πιστοποιημένο ως απόλυτα κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα με λεπίδα μήκους 23cm.
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Υλικό
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Από τι υλικό είναι φτιαγμένο, ή το κύριο υλικό του προϊόντος.
2ο Υλικό
Paperstone
Το 2ο υλικό που μπορεί να έχει το προϊόν ή το υλικό λαβής για κάποια προϊόντα.
Χρώμα
Μπεζ - Beige
Το χρώμα ή η απόχρωση που υπάρχει το προϊόν. Το χρώμα του προϊόντος ίσως διαφέρει από τις φωτογραφίες.
Μήκος
23.00
Ο όρος μήκος είναι συνήθως η μεγάλη πλευρά και αποτελεί τη πρώτη διάσταση στο προϊόν. Το μήκος είναι μετρημένο σε cm.

Το Μαχαίρι Ψωμιού Valgobbia PaperStone είναι πιστοποιημένο από το αμερικανικό NFS ως απόλυτα κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα και προετοιμασία φαγητού. Παράγεται από 100% ανακυκλωμένο χαρτί με χρήση πατενταρισμένης φυσικής ρητίνης PetroFree™, με αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία UV και σταθερότητα χρώματος. Μαχαίρι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες έως 180°C και σε φωτιά, σε κρούση, κάμψη και γδαρσίματα. Η λεπίδα του μήκους 23cm, κατασκευασμένη με τεχνολογία κοπής laser και λαβή υδατοαπωθητική, με όψη ξύλου, φινιρισμένη στο χέρι, με 3 πριτσίνια ανοξείδωτου χάλυβα.

Οι πελάτες μας επίσης είδαν

Διαβάστε στο blog μας

  • Τηγάνια & Συμβουλές Συντήρησης
    Πώς να επιλέξετε το ιδανικό Τηγάνι

    Τα Τηγάνια αποτελούν βασικό στοιχείο κάθε κουζίνας. Είτε πρόκειται για το κλασικό στρογγυλό σχήμα, είτε για το πιο σύγχρονο τετράγωνο, κάθε Τηγάνι διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τη χρήση που προορίζεται. Μπορείτε να επιλέξετε Τηγάνι για τηγάνισμα, σωτάρισμα ή ανακάτεμα, μέσα από μια ποικιλία μετάλλων, σχημάτων και μεγεθών, πάχους τοιχωμάτων, υλικού επικάλυψης και λαβής.

  • Μαχαίρια Κουζίνας
    Οδηγός για Μαχαίρια και την Συντήρησή τους

    Η αγορά ενός μαχαιριού, είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση, δεν είναι όσο απλή υπόθεση νομίζουμε. Ειδικότερα, εάν η αγορά αφορά επιχείρηση εστίασης, σίγουρα πρόκειται για επένδυση και θα πρέπει να λάβετε υπόψιν τους τρόπους για την συντήρησή του, ώστε να διαφυλάξετε την άψογη κατάστασή του.