Εταιρικό Προφίλ

 Η εταιρία Αφοί Κάτου - Εξοπλισμός Εστίασης με την αρχική μορφή της ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 από τον Αθανάσιο Κάτο, σε ένα από τα εμπορικότερα σημεία της Αθήνας, το ιστορικό Μοναστηράκι.

Η άνοδος του επισιτιστικού κλάδου Ho.Re.Ca. και οι αυξημένες ανάγκες για τον πλήρη εξοπλισμό των καταστημάτων μαζικής εστίασης (εστιατόρια, μπαρ, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, ψητοπωλεία κλπ.), οδήγησαν στη σύσταση της επιχείρησης με τη σημερινή της μορφή, υπό την επωνυμία Αφοι Κάτου ΟΕ.

Με βασικό όραμα την προσφορά μιας ολοκληρωμένης ποικιλίας προτάσεων στους εκπροσώπους της μαζικής εστίασης για τον επαγγελματικό εξοπλισμό, καθώς και τη συνεχή ανάπτυξη του πελατολογίου, διευρύνθηκε η γκάμα των προϊόντων, διατηρώντας όμως σταθερά χαμηλές τις τιμές.

 

Το παρόν

 Με την πάροδο του χρόνου και μέσω της μακροχρόνιας εμπειρίας στο αντικείμενο, η επιχείρηση έχει καθιερωθεί ως ένας από τους βασικούς προμηθευτές των καταναλωτών, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο.

Έχοντας αναπτύξει και εδραιώσει ένα δίκτυο συνεργατών και πελατών εντός και εκτός συνόρων, η εταιρία Αφοι Κάτου ΟΕ διατηρεί την πελατοκεντρική προσέγγιση και την προσήλωση στην καινοτομία και την καταρτισμένη εξυπηρέτηση.

Η κομβική θέση που κατέχει στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας συντελεί στη συνεχή ενημέρωση των τάσεων που καθορίζουν τα προϊόντα, καθώς και τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις κάθε εποχής.

Αναζητώντας συνεχώς νέα προϊόντα και τάσεις από το εξωτερικό, η επιχείρηση εισάγει εξοπλισμό και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών πριν αυτά κυκλοφορήσουν ευρέως, καθιστώντας την πρωτοπόρα.

 

Οι στόχοι μας για το μέλλον

Η επιλογή κατάλληλων συνεργατών για την στελέχωση της ομάδας στην εξυπηρέτηση πελατών, η συνεργασία με εγχώριους και προμηθευτές από το εξωτερικό, η συνεχής διεύρυνση του πελατολογίου, η διατήρηση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας, η διατήρηση χαμηλών τιμών αλλά και την ποιότητα των προϊόντων, η ανάπτυξη τεχνολογικών μέσων για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση, είναι μερικοί μόνο από τους στόχους που έχει θέσει η εταιρία Αφοι Κάτου ΟΕ.

 

Διευθύνσεις

Showroom Χονδρικής

Αθήνας 47,

Αθήνα 105 54

Τηλέφωνο: 210 32 16 446

 

Κεντρίκο Κατάστημα Χονδρικής

Ευριπίδου 34,

Αθήνα 105 52

Τηλέφωνο: 210 32 16 448

  

Κατάστημα Λιανικής

Αθήνας 51,

Αθήνα 105 52

Τηλέφωνο: 210 00 82 748