Επιστροφές & Ακυρώσεις παραγγελιών

Συνήθως οι παραγγελίες αποστέλλονται σε 1-2 ημέρες. Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή του προϊόντος. Η ακύρωση είναι δυνατή με τηλεφωνική επικοινωνία ή με αποστολή email.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει την παραγγελία σας η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με τον τρόπο που έγινε η αγορά. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας μετρητής, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN σε γραπτό αίτημά σας για αποφυγή λάθους. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την επιστροφή / ακύρωση της παραγγελίας. 

Εναλλακτικά, το ποσό των χρημάτων προς επιστροφή, εφόσον το επιθυμείτε, μπορεί να κρατηθεί σαν πιστωτικό για επόμενη παραγγελία σας.

Το ποσό προς επιστροφή αφορά την αξία των προϊόντων, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα που επιβαρυνθήκατε αν η ακύρωση έγινε αφού αποσταλθήκαν τα προϊόντα.

Στα προσαρμοσμένα προϊόντα επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.

Γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα μας, μετά από σχετικό γραπτό αίτημά σας (email) με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Το αίτημά σας για επιστροφή λαμβάνεται γραπτώς εντός 14 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία παραλαβής τους.
  • Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Τα προϊόντα συνοδεύονται με το σχετικό παραστατικό τιμολόγιο πώλησης.
  • Αναλαμβάνετε την ευθύνη και την επιστροφής των προϊόντων στην εξής διεύθυνση:

Αφοί Κάτου ΟΕ
Αθηνάς 47,
Τκ 10552 Αθήνα,
τηλ 210 321 6446

Σε κάθε περίπτωση πριν την αποστολή της επιστροφής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Όλες οι παραγγελίες συσκευάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μεταφορά και παράδοση.