Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σας πραγματοποιείται είτε με

  • κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας στις τράπεζες Alpha Bank, Eurobank, Πειραιώς (δείτε παρακάτω τους λογαριασμούς), Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας.
  • με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας σας μετά από την επιβεβαίωση της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων.
  • Πληρωμή στο κατάστημα κατα την παραλαβή.

 

Λογαριασμοί Κατάθεσης

ALPHA BANK: GR3501401050105002002011340

EUROBANK: GR8302606020000860200455761

ΤΡΑΠ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR2201712760006276040035211

Δικαιούχος ΑΦΟΙ ΚΑΤΟΥ

Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου. Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site https://www.katos.gr/. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Μόλις το ποσό της παραγγελίας σας καταχωρηθεί σε εμάς, τότε θα αποσταλεί και η παραγγελία σας. Η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σας σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά.

Αφότου ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας επιτυχώς, τότε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email.

Προσοχή, Μετά από κάθε παραγγελία ή εγγραφή στο site μας θα σας έρθει η ανάλογη ειδοποίηση με email (ελέγξετε και τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων).