ΑΦΡΟΓΑΛΙΕΡΑ ECG NM2255 550W 300ml ΜΑΥΡΟ

Κωδ Προϊοντος: : 64.10018
24h.gif
Υλικό
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Από τι υλικό είναι φτιαγμένο, ή το κύριο υλικό του προϊόντος.
Χρώμα
Μαύρο - Black
Το χρώμα ή η απόχρωση που υπάρχει το προϊόν. Το χρώμα του προϊόντος ίσως διαφέρει από τις φωτογραφίες.
Σχήμα
Κύλινδρος
Το σχήμα του προϊόντος εκτός της συσκευασίας του.
Watt
550
Τα συγκεκριμένα Watt είναι μονάδα ισχύος της συσκευής. Όσο περισσότερα watt τόσο μεγαλύτερη η ισχύς αλλά και το κόστος κατανάλωσης.
Χωρητικότητα
300.00 ml
Ως χωρητικότητα μετράμε σε ένα προϊόν τα λίτρα (Lt), την ουγγιά υγρών (fl.oz (εδώ ως oz)) και τα miliλίτρα (ml).
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Πλύσιμο στο χέρι
Κατάλληλο για τρόφιμα
Μεγάλης αντοχής
Πλύσιμο στο χέρι
Ναι
Κατάλληλο για τρόφιμα
Ναι
Μεγάλης αντοχής
Ναι
  • Κατάλληλη για παρασκευή Λάτε, Καπουτσίνο, Φραπέ, ζεστής σοκολάτας και άλλων ροφημάτων με ζεστό ή χτυπημένο γάλα
  • Λειτουργία CHOCCO: κατάλληλη για ετοιμασία ζεστής σοκολάτας από σοκολάτα σε μπάρα
  • 3 αυτόματες καταστάσεις λειτουργίας:
  • παρασκευή αφρού γάλακτος με ζέσταμα (μέγ. χωρητικότητα 150 ml, χρόνος ετοιμασίας 150–290 δ.)
  • παρασκευή αφρού γάλακτος χωρίς ζέσταμα (μέγ. χωρητικότητα 150 ml, χρόνος ετοιμασίας 120 δ)
  • ζέσταμα γάλακτος χωρίς αφρό (μέγ. χωρητικότητα 300 ml, χρόνος ετοιμασίας 200–450 δ.)
  • Κατάσταση λειτουργίας ζεστού ή κρύου
  • Βάση με μονάδα θέρμανσης και μαγνητική τεχνολογία
  • Διαφανές καπάκι για τέλεια επιτήρηση της διαδικασίας παρασκευής του ροφήματος
  • Περιστρεφόμενο δοχείο γάλακτος 360°
  • Αφαιρούμενο δοχείο για εύκολο καθαρισμό και πλύσιμο (κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων)
  • Αυτόματη μετάβαση σε κατάσταση αναμονής
  • Φωτεινές ενδείξεις για κατάσταση λειτουργίας ζεστού/κρύου
  • Εργονομική, θερμικά μονωμένη λαβή
  • Παρασκευή κρύου ή ζεστού αφρού γάλακτος, χτυπημένης σοκολάτας
  • Μέγιστη θερμοκρασία γάλακτος/αφρού: 65+/-5 °C
  • Ικανότητα θέρμανσης 300 ml
  • Ικανότητα χτυπήματος: 150 ml
  • Ονομαστική τάση: 220–240 V~ 50/ 60 Hz
  • Ονομαστική ισχύς: 550 W

Οι πελάτες μας επίσης είδαν

Διαβάστε στο blog μας

  • Αποχυμωτές
    Αποχυμωτές & Οι Διαφορές Τους

    H κατανάλωση φυσικών χυμών από φρούτα και λαχανικά έχει εδραιωθεί ως ο πλέον υγιεινός και δημιουργικός τρόπος κατανάλωσης φρέσκων προϊόντων. Η μοντέρνα αυτή πρακτική έχει αναπτυχθεί σε βιομηχανία 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν για να απολαύσουν έναν πλούσιο σε διατροφική αξία και ζωντανή γεύση φρεσκοστυμμένο χυμό. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο τον επαγγελματικό σας αποχυμωτή και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του να σερβίρετε ή ακόμα και να χρησιμοποιείτε στη μαγειρική σας φρέσκο χυμό.