ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΑΥΓΩΝ ECG UV5080 8 ΘΕΣΕΩΝ 500W

Κωδ Προϊοντος: : 64.00087
Συσκευή βρασμού αυγών απαραίτητη για όλων των ειδών μπουφέ. Μέγιστη χωρητικότητα έως 8 αυγά με 3 στάδια μαγειρέματος. Περιλαμβάνεται δοχείο νερού με μέτρηση στάθμης και αποσπώμενο δίσκο σερβιρίσματος. Περιλαμβάνει λειτουργεία αυτόματης απενεργοποίησης καθώς και λειτουργεία αυτόματης παύσης. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και λειτουργεί με ηχητική ειδοποίηση.
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Υλικό
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Από τι υλικό είναι φτιαγμένο, ή το κύριο υλικό του προϊόντος.
Θέσεις
8
Θέσεις ή θήκες που διαθέτει ένα προϊόν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Watt
500
Τα συγκεκριμένα Watt είναι μονάδα ισχύος της συσκευής. Όσο περισσότερα watt τόσο μεγαλύτερη η ισχύς αλλά και το κόστος κατανάλωσης.

Οι πελάτες μας επίσης είδαν

Διαβάστε στο blog μας

  • Αποχυμωτές
    Αποχυμωτές & Οι Διαφορές Τους

    H κατανάλωση φυσικών χυμών από φρούτα και λαχανικά έχει εδραιωθεί ως ο πλέον υγιεινός και δημιουργικός τρόπος κατανάλωσης φρέσκων προϊόντων. Η μοντέρνα αυτή πρακτική έχει αναπτυχθεί σε βιομηχανία 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν για να απολαύσουν έναν πλούσιο σε διατροφική αξία και ζωντανή γεύση φρεσκοστυμμένο χυμό. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να χρησιμοποιήσετε στο έπακρο τον επαγγελματικό σας αποχυμωτή και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του να σερβίρετε ή ακόμα και να χρησιμοποιείτε στη μαγειρική σας φρέσκο χυμό.