Είδη Καθαρισμού

Χρησιμοποιείτε τα Είδη Καθαρισμού μας, για να διατηρήσετε τον χώρο σας ευπαρουσίαστο και αψεγάδιαστο

Εάν διατηρείτε κατάστημα εστίασης, ξενοδοχείο ή Airbnb, μπορείτε να περιηγηθείτε στο site μας για Εξοπλισμό Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης katos.gr και να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από Είδη Καθαρισμού, για να βρείτε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κρατάτε πάντοτε την επιχείρησή σας καθαρή και τακτοποιημένη. Για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας, κύριο μέλημά σας είναι να φύγουν οι φιλοξενούμενοι ευχαριστημένοι από το σύνολο των παροχών, αλλά κυρίως από την καθαριότητα του δωματίου. Για τα καταστήματα εστίασης, θεωρείται ασυγχώρητο να μην είναι το περιβάλλον του καταστήματος πεντακάθαρο και απαλλαγμένο από κάθε είδους ρύπους.

Καρότσι ΣφουγγαρίσματοςΧρησιμοποιήστε τα Καρότσια Καθαρισμού και τα Καρότσια Σφουγγαρίσματος, με έναν ή δύο κάδους, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Προμηθευτείτε τις Σκούπες, τα Φαράσια και τις Σφουγγαρίστρες σας, καθώς και τους Υαλοκαθαριστήρες, ώστε να έχετε πάντα μια πεντακάθαρη βιτρίνα, που κερδίζει τον επισκέπτη πριν καν εισέλθει στην επιχείρησή σας. Μην παραλείπετε να αφαιρείτε τη σκόνη από κάθε επιφάνεια, ορατή ή λιγότερο ορατή, με τα Πανάκια Καθαρισμού για όλων των ειδών τις επιφάνειες. Μπορείτε να βρείτε Πανάκια Καθαρισμού είτε μεμονωμένα, είτε σε συσκευασία σετ, είτε σε ρολό με διάτρητα χωρίσματα, για να διατηρείτε πάντοτε τις επιφάνειές σας καθαρές, είτε πρόκειται για τους πάγκους εργασίας, είτε για επιφάνειες κοινόχρηστων χώρων, είτε ακόμα και για ένα επαγγελματικό ξεσκόνισμα στα δωμάτια των φιλοξενούμενών σας.

Επιπλέον, μαζί με τα Είδη Καθαρισμού, οφείλετε να προμηθεύσετε το προσωπικό της επιχείρησής σας με τα απαραίτητα υλικά για την τήρηση των κανόνων υγιεινής, όπως Ποδιές, Γάντια, Καπέλα Σεφ, Μάσκες, Σκούφους και Καλύμματα Παπουτσιών, Καπέλα Σεφ, Μάσκες, Σκούφους και Καλύμματα Παπουτσιών μιας χρήσης.

Ποδόμακτρα - Πατάκια

Σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε ακόμα να βρείτε Πινακίδες Wet Floor για να τοποθετήσετε στο σημείο που έχει σφουγγαριστεί, προς αποφυγήν ατυχήματος. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αρκετών τύπων Σφουγγαρίστρας, είτε πρόκειται για πιο συμβατικές, είτε για πιο επαγγελματικές. Το ίδιο ισχύει και για τους Κουβάδες, τις Σκούπες και τα Φαράσια, μαζί με όλα τα ανταλλακτικά τους (Κοντάρια, Στίφτες και Πρέσες για Κουβάδες κλπ). Μπορείτε ακόμα να βρείτε Ποδόμακτρα και Μοκέτες, που θα ενισχύσουν την ασφάλεια εντός και εκτός κουζίνας, μπαρ και οποιουδήποτε πάγκου. Πολλά από τα ατυχήματα λαμβάνουν χώρα μέσα στις κουζίνες και πίσω από τους πάγκους των μπαρ από ελλιπή μέτρα προστασίας, όπως τοποθέτηση Ποδόμακτρων, ώστε σε περίπτωση που πέσει κάποιο υγρό, αυτό να μην πατηθεί και δημιουργήσει ολισθηρό έδαφος. Το ίδιο ισχύει και για τις Μοκέτες και τα Πατάκια. Φανταστείτε την είσοδο της επιχείρησής σας, σε μια βροχερή μέρα, με αρκετό φόρτο εργασίας. Η Μοκέτα και το Πατάκι, εκτός από το ότι θα συγκρατήσουν το επιπλέον νερό, θα βοηθήσουν στο να μην δημιουργηθούν λάσπες στον υπόλοιπο χώρο, διατηρώντας τον στεγνό και καθαρό.

ΧαρτοπετσετοθήκεςΠέραν από τους κεντρικούς χώρους, όμως, ιδιαίτερη σημασία στην καθαριότητα και τη λεπτομέρεια θα πρέπει να δοθεί και στους χώρους του μπάνιου. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην κατηγορία Αξεσουάρ Μπάνιου και να εξοπλίσετε το μπάνιο της επιχείρησής σας με τα απαραίτητα αξεσουάρ, καθώς επίσης και μέσα από τις Συσκευές Κρεμοσάπουνου, Συσκευές Χαρτιού και Χειροπετσέτας και Dispenser Αντισηπτικού, να επιλέξετε όλα εκείνα τα Αξεσουάρ  Μπάνιου που θα κάνουν τους επισκέπτες, τακτικούς σας πελάτες.

Τέλος, μην παραλείψετε να δείτε τους Κάδους Απορριμμάτων για το γραφείο, την κουζίνα ή το μπάνιο της επιχείρησής σας. Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει ανοιχτό χώρο, μπορείτε να λάβετε υπόψιν τους καπνιστές επισκέπτες σας και να επιλέξετε Σταχτοδοχεία Δαπέδου και Τοίχου.